Connecta Jove, un programa de participació per a joves

El cap de setmana del 16, 17 i 18 de maig els joves i mèntors del projecte Connecta Jove que impulsa l’l’esplai van poder gaudir de la Trobada Estatal que enguany s’ha celebrat a Salamanca.

El projecte Connecta Jove és projecte que segueix la metodologia d’Aprenentatge-Servei que permet que joves d’edats compreses entre els 14 i 18 anys puguin donar un servei a la comunitat a canvi d’un aprenentatge que els serà útil per a la vida adulta. Primer reben una formació en habilitats comunicatives i socials, i després fan les pràctiques en diversos telecentres de la ciutat.

Des de l’entitat estem molt contents i l’equip que el coordinen hi posem moltes ganes. El Connecta Jove ens permet crear una xarxa entre entitats del poble: IES Martí Dot, Casal de la Gent Gran, Aula Sant Feliu i el propi Centre Connecta. L’equip que el portem el composem: la Marisol, l’Ivan, Carla, l’Ester i el Dani.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *