L’Esplai col·labora amb el projecte Posa’t la Gorra!

El proper dissabte 13 de desembre és un dia especial. Alguns grups de l’Esplai anirem d’excursió al Zoològic de Barcelona per donar suport a la campanya Posa’t la Gorra!

L’Esplai col·labora amb la campanya i, tots els que vulgueu, podeu comprar la vostra gorra (6€) a l’esplai abans del 6 de desembre. A continuació podeu llegir l’escrit de l’AFANOC explicant el projecte.

A l’AFANOC estem organitzant la catorzena edició de la Campanya “Posa’t la Gorra!” i ens plau comunicar-vos que la festa d’enguany se celebrarà com sempre al Zoo de Barcelona el dissabte 13 de desembre.

Ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració comprant la gorra, símbol de la campanya, i  a la vegada que us apropeu a conèixer  tots dels aspectes i necessitats que es generen a partir del diagnòstic d’un càncer infantil i el per què de la nostra tasca.

Fem que el Posa’t la gorra sigui tot un èxit!

Recordeu que els diners recollits aniran destinats a  millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).

La gorra, dissenyada per Custo, tindrà un cost de 6€, i permetrà l’entrada gratuïta als infants i adolescents de 3 a 17 anys i el 50% de descompte en les entrades dels adult (10€ aprox.).

Aquest any, la festa del “Posa’t la gorra!” us convida a entrar al Circ dels Xuklis i conèixer les habilitats més espectaculars dels Xuklis així com gaudir de totes les actuacions i tallers que es realitzaran al Zoo per tota la família.

 Podeu trobar tota la informació de la campanya a www.afanoc.org

 Gràcies per fer-ho possible!

 

 

Des de l’equip de monitors de l’esplai esperem poder donar un gran suport a la campanya i que sigui un gran èxit!!!

Cartell-2014bcn. Posa't la Gorra!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *