Agafa la tauleta: posa’t al dia!

Avui comença una nova iniciativa dels joves participants en el projecte del Connecta Jove. Amb la campanya Agafa la Tauleta: Posa’t al Dia! es pretén aconseguir el suficient suport econòmic per la compra de tauletes. Amb aquestes tauletes els joves aniran a diferents punts de la ciutat per ensenyar als adults per múltiples utilitats que tenen a la vida quotidiana.

És la primera vegada que l’esplai tira endavant amb una campanya amb el sistema Crowdfunding on l’objectiu és aconseguir petites aportacions econòmiques de persones vinculades o no al projecte per aconseguir els diners proposats. Els joves, a mode de recompensa segons les aportacions, faran cursos específics pels col·laboradors/es.

La campanya té una durada de 40 dies per poder aconseguir els objectius proposats i així tirar endavant el projecte. Si no s’aconsegueix les aportacions seran retornades a tots els que han col·laborat. Per donar suport cal entrar al següent enllaç i fer l’aportació econòmica de manera individual o com associació o comerç.

https://goteo.org/project/agafa-la-tauleta

Us animem que feu extensiva la informació als vostres coneguts/des i amistats. Ajudeu-nos a aconseguir l’import per tirar endavant el projecte!!

Crowdfunding

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *