Mayores Conecta2

Un any més, des del Centre Connecta del Club d’Esplai Diversitat Lúdica portarem a terme el projecte #mayoresconecta2.

“Mayores Conecta2” és una proposta formativa finançada per Fundación Vodafone, coordinada per Fundación Esplai i desenvolupada en els centres de la Red Conecta entre ells el que dinamitzem des de l’Esplai Diversitat Lúdica, un projecte per a la inclusió social a través de la tecnologia.

Aquest any realitzarem 4 tallers temporalitzats des de gener de 2017 fins al mes d’abril, on volem arribar a formar a 60 persones majors de 55 anys. En aquests tallers pretenem capacitar a les persones que hi participen en l’ús dels seus dispositius mòbils (telèfons i/o tauletes).

Per inscriure’s només cal acostar-se al Centre Cívic “Les Tovalloles” i demanar pels tallers de mòvils “mayoresconecta2” i reservar la plaça.

MayoresConecta21.Web_

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail