Carnaval 2022

Arriba el CARNAVAL 2022!!! Si les mesures de seguretat davant el Covid19 ens ho permeten podrem gaudir de la Rua de Carnaval. Tenim moltes ganes de tornar a passar estones molt divertides preparant la nostra disfressa, moure el cos i sortir a la rua de la ciutat tots plegats (infants, joves, famílies i equip de monitor/es).

Tot i que encara no sabem si es podrà realitzar necessitaríem conèixer quines i quantes persones estarien animades a participar. D’aquesta manera, us agrairíem que ompliu (les persones que participaríeu) el següent formulari per poder començar a organitzar les comparses infantil i adulta.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfH-D9jTDqnww89D6jrD9WeVobMMzCvye8X1jjtRPPn130bOw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Animeu-vos i tornem a celebrar un dia molt especial! Visca el carnaval!!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail