ACTIVITATS D’ESTIU 2022

Estimades famílies,

L’equip de monitors i monitores del Club d’Esplai Diversitat Lúdica ens tornem a posar en contacte amb vosaltres en motiu de l’arribada de l’estiu i les activitats que, any rere any, organitzem per a tots i totes vosaltres.

Enguany, tornem a oferir un ventall ple de possibilitats per a totes les edats de 3 a 17 anys. Realitzarem dues tandes de Colònies d’estiu per a infants de P3 a P5 (de l’11 al 13 de juliol) i per infants de 1ra 6è d’educació primària (de l’11 al 15 de juliol). També realitzarem una tanda  de Campaments per a joves de 1r Eso a 2n Batxillerat (del 9 al 15 de juliol).

El Casal d’Estiu, per infants de 3 a 12 anys, es realitzarà des del 27 de juny fins el 29 de juliol a l’escola Nadal. També realitzarem el Casal Jove (1r Eso a 2n Batxillerat) a la mateixa escola. Com cada any, l’esplai farà el Casal de Setembre, que es realitzarà també a l’escola Nadal, del 29 d’agost al 2 de setembre de 2022.

Per tal de facilitar-vos les inscripcions a les diferents activitats d’estiu i fer el procés més senzill heu de tenir present la següent informació:

CASAL D’ESTIU, CASAL JOVE I CASAL DE SETEMBRE

Haureu d’omplir el formulari d’aquest ENLLAÇ per fer la reserva de la vostra inscripció i, el més aviat possible, ens posarem en contacte per CONFIRMAR la plaça, setmanes i preus. També us donarem una cita prèvia, a partir del 2 de maig, per fer entregar i signar la documentació necessària. 

COLÒNIES I CAMPAMENTS

Els infants i joves que l’any passat van participar de les Colònies i Campaments tindran prioritat de reserva des del 19 fins al 22 d’abril. Els infants i joves que s’animin a participar per primera vegada podran fer la seva reserva a partir del 25 d’abril.

Haureu d’omplir el formulari d’aquest ENLLAÇ per fer la reserva de la inscripció i, el més aviat possible, ens posarem en contacte per CONFIRMAR la plaça. També us donarem una cita prèvia, a partir del 2 de maig, per fer entrega i signar la documentació necessària. 

Un altre aspecte a destacar és que pot haver dos tipus d’ajuts econòmics per a les activitats d’estiu, beques de la Fundació Catalana de l’Esplai per a les colònies i campaments (demanar informació de criteris) i beques de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per als Casals d’Estiu i Casal Jove per a famílies que acompleixin els requisits econòmics familiars.  

Desitgem que us animeu a participar de nou amb nosaltres per passar un estiu d’allò més divertit. Gràcies per la vostra participació, confiança i interès i, fins molt aviat.

Marisol Aguado Jaroso

Directora

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail