Festa DUDI

DUDI (Dia Universal del Drets dels Infants)

Després d’una nit molt moguda a l’esplai (Nit Esplai), va arribar la diada dels Drets dels Infants (dissabte 22 de novembre). A les 10.15 h, aproximadament, arribava la Mireia carregada d’energia per començar aquell nou dia; aquell nou dia dels Drets dels Infants.

Els nens anaven arribant, i nosaltres realitzarem l’acollida a la porta de l’esplai, una mica de guirigall amb tots els nens, i quan ja estàvem tots ens vam posar en marxa.

Primer vam anar a realitzar jocs i esports a l’aparcament del Casal de la Gent Gran, allà es realitzaven jocs a càrrec de la Fundació. Després, a les 10.30 h. tots els infants i joves ens vam dirigir a la plaça de la Vila, on juntament amb els altres esplais de la Federació Catalana de l’Esplai vam realitzar la foto mosaic des de la terrassa d’un bloc de pisos.

Ja era l’hora d’entrar, als nostres joves se’ls hi veia a la cara el cansament, però tot i així, estaven disposats a veure l’acte. Nou mikado-awelés, i dos monitors, van dirigir-se a l’escenari per presentar l’acte i llegir els deu drets de la declaració. Tot seguit va iniciar-se l’obra, tots els infants i joves estaven molt emocionats. Obrien els ulls de tal manera que mai ens ho hauríem imaginat, els hi agradava molt, se’ls veia a les cares, a cares innocents plenes d’alegria i d’emoció. Una de les nostres Mikado (Vanessa) va col·laborar en l’espectacle.

Al finalitzar l’obra els nens i nens van començar a anar-se’n, i així finalitzà la diada dels Drets dels Infants.

Explicat per un jove i monitor de l’esplai (Àlex Ramos)

“L’equip de monitors i monitores de l’esplai volem agrair a la Federació Catalana de l’Esplai per celebrar l’acte en el nostre municipi, a totes les entitats d’esplai que van participar i al Centre Parroquial per la seva amabilitat”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *